HEADER
LAMAN UTAMA PRODUK CARA PEMBELIAN PROMOSI HUBUNGI PANDUAN URUTAN SYARAT & TERMA SOALAN LAZIM

PRODUK PENJAGAAN

Sensaoil

SensaCream

Minyak Wild X ~Hot~


PRODUK TAHANLAMA
Jantan Gel  ~Hot~
Cincin Ego
Cincin Vibrator

PRODUK LAIN

PROMOSI

CARA PEMBELIAN

PANDUAN URUTAN


WELCOME

bonus

BONUS PEMBELIAN
ebook & video Rahsia Kesihatan Batin Anda!!
Setiap pembelian dengan kami, anda akan dihadiahkan 7PANDUAN PERCUMA (*kami berikan melalui emel)
Video Teknik Urutan Zakar
Video yang dihasilkan oleh pakar luar negara yang terbukti berkesan berdasarkan testimoni pengguna. Anda boleh mengikutinya satu persatu demi mendapatkan saiz yang diidamkan.
ebook Program Pembesaran Zakar (BI)
Teknik yang menyokong video yang telah diberikan.
Program Pembesaran Zakar (BM)
Mengandungi Teknik-teknik dan cara membesarkan zakar seperti teknik Jelq, Teknik Arab Sudan dan sebagainya. Teknik ini diamalkan oleh Playboy untuk menguatkan zakar mereka. Mengandungi 42 muka surat
Soal Jawab Sakit Tuan Puan (BM)
Koleksi Soal Jawab berkenaan Masalah Sakit Tuan dan Puan oleh Dr.Ismail Thamby
Video Senaman Seks Melayu
Mengandungi teknik-teknik senaman untuk meningkatkan kekuatan seks.
Ebook The art of Kissing (BI)
Panduan teknik-teknik ciuman yang pelbagai dan betul
Kamasutra 3D-The art of Love (Video)
Posisi-posisi hubungan seksual yang pelbagai ditunjukan di dalam video ini.

ADS


Mohd Ishamuddin Ishak
 012-7576723
beliubat@gmail.com

Minyak Wild-X

pump

ubat kuat

ubat kuat
RM 40.00 (WM)
RM 45.00 (EM)

buy

Dengan Jaminan 30 Hari, Isteri anda pasti puas...

Jika anda inginkan perkara di atas tetapi mempunyai masalah,yang penting sekali anda perlu merawat zakar terlebih dahulu bukan terus beli ubat kuat dan terus bersama isteri. Jika anda amalkan minyak Wild-X tak sampai seminggu Insya-Allah dah boleh nampak kesan perubahannya.

Yang penting setiap kali bersama, zakar anda tak perlu rangsangan lagi kerana zakar anda akan terangsang sendiri selepas menggunakan Wild-X! WOW!!!

Keistimewaan Minyak Wild-X 

14 Sebab Kenapa Anda Mesti Memilih Wild-X
  • Menambah kekerasan batang zakar
  • Meningkatkan keyakinan untuk bersama
  • Mencegah pancutan pra-matang
  • Mencegah gejala 'cepat layu'
  • Melambat pancutan air mani
  • Zakar tetap keras selepas pancutan
  • Mampu mengulangi beberapa kali
  • Mempercepatkan zakar mengeras
  • Suci, diperbuat daripada herba tradisional
  • Tiada kesan sampingan kepada suami
  • Tiada kesan sampingan kepada isteri
  • Memanjangkan saiz batang zakar
  • Membesarkan saiz kepala zakar
  • Membesarkan saiz batang zakar

Terdapat pelbagai lagi yang mampu Wild-X lakukan untuk anda ! 

Gabungan formula kami ini telah diuji secara saintifik dan klinikal untuk memberikan kesan - kesan berikut pada jangka panjang antaranya:

  • Membebaskan testosterone yang tersekat
  • Menggalakkan peredaran darah ke bahagian genital
  • Menguatkan dan membina kelenjar seksual lelaki
  • Membantu mengaktifkan pembinaan hormon seksual
  • Meningkatkan lagi stamina dan kuasa seks anda
  • Menguatkan kuasa kardiovascular dan meningkatkan peredaran darah
  • Menghilangkan stress dan kegusaran
  • Membina semula simpanan nutrien untuk sistem seks lelaki
  • Meningkatkan kekuatan adrenal dengan tonik kelenjar adrenal
  • Meningkatkan kekuatan seksual dengan herba tradisional
  • Menyokong kesihatan dan keberkesanan kelenjar pituitari.
  • Mengelakkan hypogonadism, atau testis yang tidak aktif
  • Mengelakkan kesan keletihan dan meningkatkan potensi pancutan
Panduan Tambahan untuk Penggunaan Wild-X
Maklumat yang dipaparkan di sini adalah sebagai tambahan kepada asas penggunaan WildX yang terdapat pada label produk.

Cara Penggunaan Biasa
Cara penggunaan WildX adalah amat mudah dan ianya adalah seperti yang dinyatakan label produk tersebut. Hanya lumurkan sedikit minyak ke seluruh zakar, kemudian mengurut zakar ke atas / ke depan. Waktu dan kekerapan untuk mengurut adalah mengikut kehendak sendiri. Malah, bagi yang tiada masa untuk mengurut, cukup sekadar melumurkan minyak pada zakar sebelum tidur dan biarkan semalam hingga ke pagi.

Cara Penggunaan Tambahan
Bagi yang dapat meluangkan lebih masa, terdapat beberapa petua tambahan yang boleh diamalkan untuk mendapatkan kesan yang lebih 'hebat' daripada cara penggunaan yang biasa.

Biasanya urut tenaga batin yang diamalkan oleh orang-orang lama akan dilakukan pada waktu pagi selepas bangun tidur dan pada waktu malam sebelum tidur ( jika ingin bersama isteri, dilakukan sebelum bersama kemudian basuh sehingga bersih dan juga selepas bersama )

Minyak tersebut jika dibiarkan lebih lama adalah lebih baik lebih-lebih lagi apabila mengurutnya pada waktu sebelum tidur, baik dibiarkan semalaman dengan tujuan untuk membiarkan ramuan minyak tersebut meresap dan bertindak lebih lama ke dalam zakar.

Amalan Berterusan Untuk Kesan Yang Berterusan
Penjagaan kesihatan zakar dengan WildX adalah seperti anda melakukan senaman. Jika diamalkan berterusan, kesannya akan lebih hebat dan akan berterusan juga. Malah, ramai pengamal urutan tenaga batin dahulu yang masih hebat walaupun berusia lebih 100 tahun. Dan seperti senaman juga, jika penjagaan kesihatan zakar hanya diamalkan untuk mendapatkan kesan yang segera dan berpanjangan, adalah mustahil.

Berdasarkan pemantauan yang sentiasa dilakukan, 99.9% lelaki yang sihat akan mendapat kesan yang memuaskan dengan penggunaan WildX dan akan terus mengekalkan potensi optimum dengan pengunaan WildX secara berterusan. Malah ramai juga pengguna WildX yang semakin bertambah 'hebat' apabila semakin lama menggunakannya.

TESTIMONI

Mr.S, Cina, 29 tahun, Businessman, Alor Star
I think, I had nothing problem in sex with my girlfriend. But my best friend, En.Muhammad gave one bottle Wild-X untuk I cuba. Saya cubalah, FOC ma..
After I cubanya untuk 3 hari, I realized that :
- My ejaculation ketara lebih lambat
- My penis size & panjangnya makin bertambah
- My girlfriend & I get more closed than b4 & always wanna do ...
Selepas 3 bulan, dah habis 1 bottle tu. When I ask him again, not free of charge anymore, ha ha ! But I still get discount as his best friend. Why don't u try, it's really great Malays Sexual Health Product I'd never met b4. Tq my Wild-X


Student glamour 2006, Melayu, 18 tahun, Pelajar UUM, Sintok
Saya ni muda lg sebenarnya, tapi dek' banyak melancap (onani), saya hadapi masalah cepat pancut & mudah lembik. Takut jugak la, nanti nak kahwin macam mana ? Malu la kat awek yang bakal jadi bini nanti. Banyak dah try macam-macam minyak. Minyak lintah, minyak belut, minyak belacak & mcm2 lg la.. Cuma minyak petrol sj x try lg. Tapi x menjadi jugak..
Saya try order sebotol Wild-X , mana tau kot-kot mujarab. Baru guna hari pertama ( pagi, lepas bangun tidur ) Time dengar kuliah dlm pkl 10 tu, rasa 'dia' berdenyut-denyut, macam ada 'karan'. Pas tu, malam tu urut lg utk kali ke 2 ( sblm tidur ) Pagi esok, bila bangun tidur, 'dia' terpacak & keras, heran jugak coz dah lama x jadi mcm tu. Lepas 7 hari guna Wild-X, saya try melancap utk test power, resultnya mmg best ( x leh habaq la ) Saya mmg pueh hati dgn Wild-X ni, dah tu bahan-bahan x campur unsur binatang, boleh bawa sembahyang & x yah risau klu tkena kat pakaian. Try la sendiri klu nak tau..

En Rumaizan Luyang,KK, Sabah (dari sms)

Akum tuan. Sblm ni separuh keras. Tp, bils bruseminggu pki wlx keras betul p ni. Tp masih blumpnjg sma lurus.

En.M, Melayu, 43 tahun, JKR Alor Star
Setelah dinasihatkan oleh En.Muhammad, saya telah berpuas hati dengan kepanjangan alat kelamin saya. Walaubagaimanapun, saya perlu menambah saiz lilitannya serta meningkatkan prestasinya secara maksimum kerana menghadapi masalah dalam kesihatan seksual. En.Muhammad juga menasihatkan saya agar mengelakkan daripada mengambil ubat-ubatan yang bersifat sementara tetapi akan merosakkan buah pinggang secara perlahan.
Saya mencuba Wild-X, minyak urut berasaskan herba semulajadi sebagai langkah pertama untuk memulihkan masalah lemah tenaga batin saya. Setelah 1 minggu mengamalkannya, ternyata banyak perubahan yang memeranjatkan saya. Antaranya :
- Batang zakar saya lebih keras berbanding dahulu
- Kelihatan banyak urat-urat timbul pada batang zakar
- Zakar saya kembali sihat & aktif seperti waktu muda dulu
- Air mani saya lebih lambat terpancut berbanding sebelum
- Kemaluan saya masih lagi keras walaupun sudah 'muntah'
- Boleh mengulangi persetubuhan bersama isteri utk beberapa kali
- Isteri saya sering ingin bersama. Saya juga lebih yakin & bersedia

Mat, Melayu, 42tahun, Pulau Langkawi, Kedah
Saya ada masalah nak bermain lama dengan isteri saya & zakar saya tidak keras sepenuhnya. Ini menyukarkan isteri saya mencapai kepuasan semasa hubungan seks.
Selepas 1 minggu mencuba Wild-X, kesannya amat menakjubkan sehingga zakar saya kembali bertenaga malah lebih hebat berbanding sewaktu muda-muda dulu. Batang zakar saya juga sangat keras dan besar dan panjangnya juga turut bertambah. Memang puas hati!

(019-4177317, Lelaki Melayu) 
Saya dikesan menghadapi tekanan darah tinggi sejak 1978 iaitu ketika baru berusia 25 tahun. Bersabit dengan masalah tersebut saya dinasihatkan supaya mengambil Metoprolol Tartate pada kadar 300mg (2 kali sehari dengan setiap pengambilan 150mg). Menurut kajian perubatan sebagaimana yang diberitahu oleh doktor, pengambilan dadah berkenaan dalam tempoh yang lama boleh mengakibatkan seseorang lelaki menghadapi masalah kekurangan tenaga seks. Pada 1999 saya telah diserang angin ahmar (stroke) ketika berumur 46 tahun sehingga menyebabkan sebahagian badan jadi lumpuh. Walau bagaimanapun tenaga seks saya masih boleh bertahan tetapi ‘cepat tewas’ biarpun zakar masih tegang. Saya merasa kasihan kepada pasangan (isteri) bila mendapati dia seperti tidak puas dan ini menyebabkan saya rasa bersalah. Selepas mengamalkan WildX selama 3 hari didapati ada perubahan kerana saya boleh bertahan dalam tempoh yang agak lama dan dapat memuaskan pasangan. Alhamdulillah. Saya bertekad untuk terus menggunakannya. Bagi mereka yang menghadapi masalah seperti saya jangan ragu-ragu mengamalkan WildX. 

Cikgu Ahmad, 48 tahun 
Saya menghadapi masalah pada saiz zakar. Ianya terlalu pendek dan agak kecil. Saya telah mencuba pelbagai jenis krim, minyak urut, pil untuk membesarkan zakar (termasuk Vimax), pam vakum dll, tetapi tidak memberi kesan. Telah ribuan ringgit saya laburkan, semuanya hampa.

Tetapi setelah menggunakan Minyak Urut Wild.X, masalah ini telah berjaya diatasi walaupun saya sudah berusia. Malah, selain memperolehi saiz zakar yang lebih besar dan panjang, zakar saya juga lebih tegak, lurus, keras dan saya mampu bertahan lebih lama semasa bersetubuh. Yang lebih menguntungkan, harga Wild.X yang amat murah (RM40 sahaja untuk 30ml), jika saya tahu tentang Wild.X lebih awal, kan bagus ...

Sebelum menggunakan Minyak Urut Wild.X - 2.8 inci
Selepas 3 bulan menggunakan Minyak Urut Wild.X - 4 inci
Selepas 5 bulan menggunakan Minyak Urut Wild.X - 4.75

Naufal, 17 tahun 
Saya merupakan peminat setia Minyak Urut Wild.X dan telah menggunakannya sejak tahun 2007 lagi. Rakan-rakan asrama saya sering mempermainkan saya kerana bertubuh kecil dan kurus. Lebih teruk lagi, mereka juga mentertawakan saiz zakar saya yang kecil.

Tetapi sekarang, saya memiliki 'kelelakian' yang paling hebat di antara mereka walaupun bertubuh kecil. Bukan saja saiznya menjadi sangat besar dan panjangnya mencapai 6.5 inci, ia juga amat keras dan bertenaga semasa 'teransang'. Tidak sia-sia saya mengamalkan Minyak Urut Wild.X

Selepas 1 tahun menggunakan Minyak Urut Wild.X - 6.5 inci

Bahrin, 32 tahun 
Panjang zakar saya memang telah memuaskan 5.3 inci. Tetapi, masalah saya berkahwin dengan wanita barat selepas kami menuntut di U.K. Agak sukar bagi saya memuaskan isteri saya dengan saiz asal zakar saya. Saya telah mencuba pelbagai alat, pam, pil dan minyak, tiada perubahan atau amat sedikit kesannya. Ada yang kesannya hanya sementara, tetapi kesan sampingannya amat memeritkan

Setelah mencuba Minyak Urut Wild.X, terdapat perubahan yang ketara dari segi potensinya dan saiz juga kelihatan seakan makin mengembang. Akhirnya, setelah 8 bulan menggunakannya, saiz zakar saya telah mencapai 7 inci sekarang.

Selepas 8 bulan menggunakan Minyak Urut Wild.X - 10 inci

Tuan Haji Abdul Halim, 52 tahun 
Secara jujurnya, saya telah berumur 52 tahun. Dalam usia begini, amat bermasalah untuk memuaskan isteri yang masih muda. ( saya mempunyai tiga orang isteri ) telah banyak produk yang saya cuba, tetapi tidak berkesan.

Apa saja yang ada iklan dalam tv dan akhbar, saya akan cuba, tetapi
manghampakan. Dan saya sangat tidak suka kepada produk minuman, pil atau jenis makan kerana banyak yang menggunakan steroids.

Akhirnya, rakan-rakan saya yang juga ramai isteri telah memberitahu yang mereka selalu pergi berurut dengan seorang tukang urut profesional dan tukang urut tersebut menggunakan Minyak Urut Wild.X.

Sungguh ajaib ! Dengan kuasa Allah swt, setelah seminggu saya menggunakannya, saya telah mendapat perubahan yang ketara. Dan sekarang, setelah dua bulan mengamalkan Minyak Urut Wild.X, saya telah dikurniakan tenaga seperti muda-muda dahulu. Malah lebih hebat !!! 

Laman Utama|Hubungi|Produk|Cara Pembelian |Syarat & Terma|Soalan Lazim|BLOG|Kenapa Kami

FOOTER