HEADER
LAMAN UTAMA PRODUK CARA PEMBELIAN PROMOSI HUBUNGI PANDUAN URUTAN SYARAT & TERMA SOALAN LAZIM

PRODUK PENJAGAAN

Sensaoil

SensaCream

SensaVacumPump

Minyak Wild X ~Hot~

Pacak Langit ~Hot~

Cincin Vibrator

Cincin Ego

Cincin LOVE


PRODUK TAHANLAMA
PL Supergel ~Hot~

PRODUK LAIN
Air Penawar Asy Syifa
AL-Quran Miracle 22in1
AL-Quran Hidayah PerKata
Cappucino Nutritional 

PROMOSI

CARA PEMBELIAN

PANDUAN URUTAN


WELCOME

bonus

BONUS PEMBELIAN
ebook & video Rahsia Kesihatan Batin Anda!!
Setiap pembelian dengan kami, anda akan dihadiahkan 7PANDUAN PERCUMA (*kami berikan melalui emel)
Video Teknik Urutan Zakar
Video yang dihasilkan oleh pakar luar negara yang terbukti berkesan berdasarkan testimoni pengguna. Anda boleh mengikutinya satu persatu demi mendapatkan saiz yang diidamkan.
ebook Program Pembesaran Zakar (BI)
Teknik yang menyokong video yang telah diberikan.
Program Pembesaran Zakar (BM)
Mengandungi Teknik-teknik dan cara membesarkan zakar seperti teknik Jelq, Teknik Arab Sudan dan sebagainya. Teknik ini diamalkan oleh Playboy untuk menguatkan zakar mereka. Mengandungi 42 muka surat
Soal Jawab Sakit Tuan Puan (BM)
Koleksi Soal Jawab berkenaan Masalah Sakit Tuan dan Puan oleh Dr.Ismail Thamby
Video Senaman Seks Melayu
Mengandungi teknik-teknik senaman untuk meningkatkan kekuatan seks.
Ebook The art of Kissing (BI)
Panduan teknik-teknik ciuman yang pelbagai dan betul
Kamasutra 3D-The art of Love (Video)
Posisi-posisi hubungan seksual yang pelbagai ditunjukan di dalam video ini.

ADS

ishamzana
Mohd Ishamuddin Ishak

B.Engineering
(Mech-Manufacturing),UTM
019-7332443 012-7576723
beliubat@gmail.com

PL SUPERGEL-Gel Lelaki Sejati

Ubat Kuat


RM 50.00 (WM)
RM 55.00 (EM) 

buy

100% HERBA BUATAN TEMPATAN
(DIJAMIN!!!)
Satu cara mudah dan selamat untuk menghentikan Pancutan Pramatang (premature ejaculation) - Tanpa Pil, Tanpa sebarang alat yang menyakitkan, Tanpa suntikan, Tanpa buku - Hanya Dengan Sapuan Gel - 100% herba Asli - Tanpa ubatan kimia.Hasil segera yang berkekalan selamanya!

Produk ini disahkan bebas dari bahan aktif  KIMIA melalui analisis makmal yang berprestij CEPP (Engineering Chemical Pilot Plan) UTM

Tiga Peraturan Cara Guna Dan Yang Mana Sesuai Dengan Anda.

LIHAT BUKTI PENYELIDIKAN PL SUPERGEL (Klik Untuk Besarkan)

sijil
Kesan daripada penggunaan PL SUPERGEL yang betul mengikut saranan yang diberikan:
  • Tahan Lebih Lama Sehingga 3-8 Jam
  • Menikmati Sepenuhnya Kelazatan Seks
  • Anda Bebas Menusuk Masuk Ke Dalam Faraj Dari Pelbagai Arah Mengikut Kesukaan Tanpa Perlu Tertahan-Tahan
  • Isteri Mencapai Klimaks Sehingga 3 Kali
TEKNIK PENGGUNAAN

caraguna
Cara 1 :
Ambil 1 sukatan sapu urat bawah dagu dan takok sehingga kering. Tunggu 1/2 jam lagi lama lagi baik sebelum melakukan persetubuhan, ini adalah kegunaan biasa yang boleh tahan lama sedikit daripada tidak guna langsung.( tahan lama 30 - 45minit)

Cara 2 :
Ambil 2 sukatan sapu keseluruhan kepala zakar, urat bawah dagu, takok dan kepala sekali sehingga kering tunggu 1 jam lagi lama lagi baik. Ini dapat bertahan lebih lama lagi daripada kegunaan pertama. (tahan lama 1 jam-2 jam)

Cara 3:
Ambil 3 sukatan sapu keseluruhan kepada zakar biar kering (tunggu 2 jam) lepas itu ambil 2 sukatan sapu sekali lagi biar kering dan tunggu 1 jam setengah lagi lama lagi baik. Ini memang sukar untuk keluar mani, kalau basuh dengan sabun sekali pun memang sukar untuk keluar kerana kepala zakar anda sudah ada 2 lapisan Gel dan ianya boleh bertahan sehingga 2 hari.

PERHATIAN!!!
  • PL SUPERGEL™ tidak mempunyai sebarang kesan sampingan kecuali anda akan terasa berangin pada zakar anda, ini adalah perkara biasa kerana salah satu kandungannya ialah daun pudina untuk membantu penyerapan ubat ke dalam kulit.
  • Selepas anda sapu dan menunggu selama 2 jam (lagi lama lagi baik), selama tempoh tersebut sekiranya anda ingin kencing anda boleh membasuh zakar tetapi hanya menggunakan air sahaja TANPA SABUN kerana sabun akan menghilangkan gel tersebut.
  • PL SUPERGEL™ ini juga mempunyai rasa pahit kerana ianya adalah berasaskan tumbuhan herba 100%. Oleh itu anda dinasihatkan supaya membasuh dahulu zakar dengan air biasa TANPA SABUN untuk menghilangkan rasa pahit itu.

SOALAN YANG BIASA DITANYA

1. Siapakah golongan yang sesuai menggunakan PL Supergel ini?
Disyorkan hanya untuk lelaki/suami yang mempunyai zakar yang sihat/normal sahaja tetapi sering mengalami pancutan pramatang (PE) semasa mengadakan hubungan seks.

2. Bagaimanakah ianya boleh dibandingkan dengan yang lain?
Ianya hanya menggunakan bahan 100% semulajadi, malah anda boleh mendapatkan kebaikan lain di mana herba-herba ini akan membantu menyihatkan bahagian sulit anda. Ianya SAMA SEKALI TIDAK MENGGUNAKAN GAMBIR SARAWAK.

3. Adakah ianya akan meninggalkan kesan berminyak?
Tidak, PL Supergel adalah berasaskan air dan ianya direka khas untuk menyerap segala nutrien ke dalam kulit anda serta-merta.

4. Adakah PL Supergel selamat digunakan untuk oral seks?
Ya! PL Supergel adalah selamat untuk oral seks kerana ia tidak mengandungi sebarang bahan kimia atau bahan sampingan petrokimia, pewarna tiruan @ pewangi. Ini menjadikan PL Supergel sebagai produk paling selamat dan efektif di pasaran sekarang ini. Namun begitu, ianya mempunyai rasa pahit herba dan ianya hilang setelah dibasuh dengan air sahaja tanpa sabun.

5. Bagaimanakah ianya berbeza dengan pil?
PL Supergel direka khusus untuk menembusi kulit zakar anda hingga ke dasarnya untuk memberikan kesan yang segera. 95% daripada bahan-bahannya akan meresap masuk ke kawasan tujuannya berbanding dengan pil yang hanya berfungsi 10-30%.

ubat kuat
Anda mahu begini ??
@
ubat kuat
Ini yang anda mahu ?? Renungkanlah !!

TESTIMONI DARIPADA PENGGUNA

Pengguna 1 : Malam pertama (lepas nikah) saya tergelincir awal tidak sampai 2 minit. Isteri ketawakan saya & saya tersipu-sipu malu. Bersyukur.. sehingga ke hari ini saya tidak pernah tewas lg uuuu! Malah ikatan rumah tangga kami semakin bahagia mana taknya asyik senyum jer tiap-tiap hari. Isteri pulak makin sayang . Sekarang pergi kerja pun seronok, senyum dan sentiasa berfikiran positif dengan semua orang hu hu hu Amien. 016-700 8091, JB.

Pengguna 2 : Perghhh....., dengan PL SuperGel setengah jam mendayung...tapi x sampai ketepi..hu hu isteri saya cakap sambung esok je la bang.......UTM, JB.

Pengguna 3 : Kawan kenalkan PL SuperGel kepada saya tetapi ketika itu saya anggap perkara ini remeh dan dengan rasa ego saya mengatakan kepadanya tak pe lah. Tetapi apabila berfikir sejenak, tidak salah mencuba. Akhirnya, buat pertama kali isteri saya mengucapkan terima kasih kepada saya. Dia tersenyum. Selepas saat itu saya tidak pernah tewas. Hidup kami semakin bahagia. 012-760 3633 Permas Jaya

Pengguna 4 : Hari ini orang ketawakan saya..mudah-mudahan suatu hari nanti pasti mereka akan menyanjung saya he he he...hari-hari saya tolong sahabat-sahabat saya yang memerlukannya. Sekarang saya sedang menggilap Honda En. Hasbol 012-714 1272 Gelang Patah

Pengguna 5 : Saya amat berpuashati dengan PL SuperGel ini dan hasilnya
amat memuaskan. Isteri pelik dan gembira puas melihat perubahan saya (dia tak tahu). Ustaz Zaki 012-766 7139 Larkin


Pengguna 6 : Memang berkesan PL SuperGel sampai isteri saya tidak tahan. Kerani, Awie 017-756 0017 Senai, JB

Pengguna 7 : Pergghhh! Memang betul-betul “uuuuu”... Isteri senyum memanjang..tidak terucap dengan kata-kata,..memang dapat rasai kepuasan dalam pelbagai teknik...! Pembantu Perubatan, En. Din 013-930 0341 Hospital Kerajaan, JB.

Pengguna 8 :
Amat menakjubkan.Perubahan yang amat ketara. Guna ge
ar 5 baru keluar. SAYA MESTI PILIH PL SuperGel! Peniaga, En. Lokman 016-797 5810 Pontian, Johor.

Pengguna 9 : Terima kasih ketengahkan PL SuperGel ini kepada saya...semalam siang tenaga kurang. Maklumlah pertarungan yang lama berlaku pada malam sebelumnya. Isteri tiba-tiba pelik tetapi gembira dengan perubahan yang berlaku. Ada ke patut dia mintak lagi malam ini?:-) Wan 013-275 5508 Sabah

Pengguna 10 :
Pagi tadi pukul 4am baru game....tiup wisel pukul 2am...peweeet.....Jurutera dari Kuching, Sarawak En. Osman 013-211 8724


Pengguna 11 :
“Isteri saya selalu berpesan...Bang.,jangan lupa sapu PL SuperGel baru puas” Juruteknik dari Kajang 019-610 4432 En Adi.

Pengguna 12 :
“ Marvellous! I scored 2-0 last nite. Bersyukur bertemu PL SuperGelTM”. Guru Besar, JB


Pengguna 13 :
Pehh memang terbukti PL SuperGelTM power, 4 ‘style’ berdayung...34 tahun, Pentadbir Anak Syarikat Kerajaan Johor. En. Zul 013-707 9619


Pengguna 14 : Saya berasa risau menanti malam pertama,sekali sapuan,isteri saya tersenyum puas.malam  pertama saya menjadi memori indah.Jurutera di Johor (Bro Labis).019-7518682Laman Utama|Hubungi|Produk|Cara Pembelian |Syarat & Terma|Soalan Lazim|BLOG|Kenapa Kami

FOOTER